oktober 15, 2016 AUTHOR: admin CATEGORIES: USA Tags: , ,

Dag 13 – Zion National Park

Een luie ochtend: rustig ontbijten, wat skypen met het thuisfront, de blog updaten… het is weer tegen de middag voor we aan onze eerste wandeling beginnen.We vertrekken aan halte 6 en doen de Kayenta trail tot aan de lower Emerald pools om dan de route richting Zion Lodge verder te zetten. Een onverharde weg langs de afgrond, maar goed te doen met de jongens. De weg zit vol kleine hindernissen en Bent vindt het super leuk. Het is absoluut de mooiste (en minst drukke) wandeling die we tot nu toe gedaan hebben hier in Zion. En we ontdekken eens wat wildlife op ons pad … een tarantula!

De wandeling brengt ons terug aan Zion Lodge waar we onszelf trakteren op een ijsje voor we terug naar de camping afzakken.

We hadden Marshmellows beloofd … dus daarvoor is er een kampvuur nodig… 2 tindersticks later … LORD OF THE FLAMES … maar 5 minuten later .. een pluimpje rook…. Tot de buren in de mot hebben dat we niet veel van kampvuur kennen …. “throw some fuel on in” … toch liever niet … een buur die weg heeft van Richard Hammond uit Jurassic Park geeft me wel de juiste tips…. de grote logs boven het vuur houden door wat stenen te stapelen en het vuur aanwakkeren met wat extra papier….. FIRE! Het is ruim 22u voor de kids in het nestje liggen. Morgen rijden we verder naar Bryce.


4 Comments

 1. Moeke,oma 6 jaar ago says:

  Alweer supermooie foto’s,en die kindersnoetjes om op te eten en ………………….eeeeek,mijn haren kwamen recht bij het zien van die spin.En Jullie moeten reisreporters worden,supermooie blog,xxxx

 2. ilovethevegasLennert 6 jaar ago says:

  bryce is prachtig. you’ll love it. Ergens onderweg zouden jullie een Mexicaans restaurant moeten passeren in the middle of nowhere, naast een motel. We had a really good night there 🙂
  Enjoy!!!!!

 3. Geoff 6 jaar ago says:

  Prachtig! En blijkbaar heb je echt wel veel geluk gehad om die tarantula te zien. Volgens de site van Zion : “If you do see a tarantula during your park visit, consider yourself lucky!”

  • Tom & Wenti 6 jaar ago says:

   nu nog een slang 😉 (van ver genoeg wel liefst …)

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT