november 5, 2016 AUTHOR: admin CATEGORIES: USA

Dag 28 – Malibu – Santa barbara

Een regenachtige ochtend. We doen tijdens het ontbijt een babbeltje met onze buren, een koppel Fransen met 2 meisjes die even oud zijn als onze jongens. We krijgen hun restjes hout mee want zij leveren vandaag hun RV in.

Tegen de middag rijden we naar Santa Barbara, maar dat blijkt exotischer te klinken dan het eigenlijk is, maar misschien ligt het aan het bewolkte weer. We stappen een visrestaurantje binnen en eten voor het eerst deze vakantie eens verse vis, en het smaakt. Na een zeer korte wandeling aan de pier (aangezien er meer auto’s op reden dan dat er wandelaars waren), rijden we door op zoek naar een nieuwe slaapplaats.

Onderweg naar Santa Barbara waren we overigens even gestopt aan Carpinteria State Park omdat daar een campground op het strand zou zijn. Na een kleine inspectie bleek het een overbevolkte ongezellige camping te zijn voor de prijs van 80$! Nee danku!

Voorbij Santa Barbara vinden we een nieuw stekje, El Capitan State Park, qua prijs/kwaliteit iets correcter. We dalen nog even de trappen af naar het strand om wat te ravotten. Eens de zon onder is keren we terug en maken we nog een kampvuur. Met een zakje speciaal poeder kleurt ons vuur blauw, de jongens zijn onder de indruk.

Submit a comment

Archief

Recente reacties

LAYOUT