De voornaamste reden van het bestaan van deze blog is uiteraard het delen van onze reisavonturen met familie, vrienden en kennissen.

Maar we zien het ook als een soort dagboek voor Bent (°2011) en Gust (°2013) later. Bent was 3,5 toen we voor 3 maand naar Australië vertrokken en zal zich wellicht binnen 15 jaar nog vaag iets herinneren van een reis met een camper en kangoeroes en krokodillen zonder meer detail. Kleine Gust, toen net 1 bij vertrek, zal zich al helemaal niets herinneren. En dat vinden we ergens wel jammer. Maar dankzij deze blog kunnen ze later ons avontuur herbeleven. Wie weet welke stoere heldenverhalen ze gaan kunnen vertellen later…

Maar er is nog een reden: tijdens de voorbereiding van onze trip vonden we bitterweinig informatie over reizen in Australië met kleine kindjes. Met deze blog willen we daar wat verandering in brengen. Er komen tips en tricks, praktische do’s en don’ts als je (ver) reist met kleintjes in een camper, en we hopen natuurlijk ook mensen die een gelijkaardige reis in gedachten hebben te inspireren met onze foto’s en verhalen.

Veel leesplezier iedereen, en laat vooral jullie commentaren achter!

Groetjes,

Tom en Wendy