oktober 29, 2016 AUTHOR: admin CATEGORIES: USA Tags: , ,

Dag 27 – Anaheim – Malibu

Na 4maand ervaring met een camper zouden we het toch moeten weten zou je denken dan…. we maken de camper klaar voor vertrek. Dwz, zien dat de afwas niet meer op het aanrecht staat (zie Australië). Waterslang afsluiten Black & Gray water lozen (en zien dat je klep toe is of je hebt iets voor zoals die boer in Glabbeek), de deuren van de compartimenten sluiten (of je kampeerstoelen liggen op straat), de kasten en frigo goed sluiten, de levelers van onder je wielen halen, …

Nu is de moment om verzachtende omstandigheden in te roepen: ik loop al 2 dagen wat koortserig en heb daardoor niet zo goed geslapen….

Maar we rijden dus richting kust vandaag. We hebben een campspot gereserveerd met oceanview aan Malibu RV park.

Dus we zetten aan, rijden weg van onze spot, 5meter, 10meter , en dan een soort geluid tussen PLOP & FLOEP…. en dan een luide vloek want ik wist meteen dat ik nog iets was vergeten …. de elektriciteitskabel loskoppelen…. De draad losgetrokken van de main power unit & de aansluiting in de camper heeft ook een flinke ruk gekregen … nog even de hoop dat ik dit wel zal kunnen fixen in McGuyver stijl maar Wenti laat me op een subtiele manier weten dat dit niet binnen mijn skillset ligt.

Een belletje naar de Road Bear RV service helpdesk (ik troost me met het idee dat ik niet de eerste idioot ben die dit voorheeft). Aangezien we in de buurt zijn vragen ze om toch maar eerst eens langs te komen in hun LA hoofdkwartier. Geluk bij een ongeluk dat dit maar 20minuten verder ligt dan onze eindbestemming van vandaag. Een uur later en 85$ van onze voorschot lichter kunnen we weer op pad.

Aangekomen in Malibu nog snel even boodschappen doen en dan weer dan tijd voor apertief!

Bij zonsondergang wandelen we nog even naar het strand. Een heus avontuur zo blijkt want tussen het RV park en de ocean ligt een een autosnelweg met 4 rijvakken … het doet deugd om eindelijk nog eens met de voetjes in de oceaan gaan te pletsen Dat hebben we hier in de US toch wel al een beetje gemist.* bang van de golven, da maakt te veel lawaai

4 Comments

 1. Moeke,oma 7 jaar ago says:

  Ocharme Gustje,hij zit er zo verdrietig bij,Bentje heeft precies niet veel last van de golven.Supermooi die zonsondergang op het water.

 2. fabienne 7 jaar ago says:

  Hi Hi dat zal volgende keer niet meer gebeuren! Ziet er een prachtige reis uit!! Veel groetjes, en een hele dikke knuffel van Mathis voor Bent!

 3. Kaat 7 jaar ago says:

  Ziet er weer een heerlijke reis uit! En prachtige foto’s 

 4. Monique 6 jaar ago says:

  Zojuist jullie blog gelezen ter voorbereiding van onze USA reis met onze 2 jongens in april as. Wat een prachtige fotos en heerlijk om te lezen! Jammer dat de laatste dagen (lijken te) missen. Had graag willen weten of het zonnetje scheen in Big Sur! 🙂 Bedankt voor het leesplezier!! vriendelijke groetjes Monique

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT