december 30, 2014 AUTHOR: admin CATEGORIES: Blog, Uncategorised

Dag 51 – Merimbula – Eden

Kerstdag, hoe raar om wakker te worden in een (warm) land zo ver weg van vrienden & familie die nu nog aan de tafel zitten op kerstavond. Terwijl iedereen ons ontbijtafeltje aan de camper voorbij wandelt met alle inpakpapier & legen dozen van de kadootjes van de vorige avond (of ochtend?) krijgen we altijd van iedereen een welgemeende “Merry Christmas!”

De receptie van de camping is dicht en we mogen zo lang blijven we willen vandaag, dus we nemen rustig onze tijd. Nadien schuiven we 20km op naar Eden. Na een kleine wandeling langs de cliffs en het bos van sneeuwwitje (volgens Bent, zie foto) eten we nog een kleine hap in het enige etablishmentje dat open is vandaag.

We nemen onze intrede in een Big4 in Eden, die bleek slechts 25$ te kosten en er was nog veel plaats … we hadden wat argwaan maar dat was helemaal niet nodig. Ruime plaatsen, een leuke speeltuin met springkasteel en bezoek van Kangoeroes en Chinezen! Die laatsten hadden trouwens nog een leuk kadootje voor Bent, een soort helikopterke met lichtjes. Je trekt aan een touwtje en het dingetje vliegt in de lucht …. maar helaas, made in china … dus ook kapot na een ruk van de over-ijverige papa …

Er was zware regen voorspeld maar die bleef gelukkig uit, terwijl Wenti zich met de kindjes uitleeft op het springkasteel maak ik voor ons een echte spaghetti à la mama. Die heeft iedereen maar vooral Gustje enorm gesmaakt. En we hebben nog 3 porties in de diepvries voor de komende 20 dagen 😉 (Dus mama, spaghetti mag maar moet niet persé hoor als we thuiskomen, de kans is groot dat we voor de frietjes van de frituur gaan … mmmmmm. Waarom is dat geen export product, een goei frituur se ……)

’s Avonds pluist Wenti tot de late uurtjes de Camps 7 boek volledig uit en surft door de (uitzonderlijke) 2x500MB wifi die we hier hebben gekregen om een planning op te maken voor de komende dagen, en een niet onbelangrijk detail, ook voor oudejaarsavond in Melbourne!

We zijn al helemaal klaar voor een feestje met 400.000 anderen. Ik lig dan eigenlijk zo al een 2uur te knorren naast haar. Een klopke noemen ze dat.

1 Comment

  1. oma Mieke 9 jaar ago says:

    De spagetty zal er toch zijn,in de diepvries,goed voor één van…..Maar ik kan er in komen hoor dat jullie lekkere Belgische frietjes willen eten,en ze zullen dubbel zo goed smaken na zo’n lange tijd hé.;-)

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT