december 19, 2014 AUTHOR: admin CATEGORIES: Blog, Uncategorised

Dag 37 – Tuncurry – Anna bay (Port Stephens)

(eindelijk weer wat wifi, we doen een inhaalmarathon op de blog)

Om 5u werden we gewekt door onze jongste, een huibui uit het niets. Een droompje dachten we, maar hij bleek toch wat lichte koorts te hebben. Na een flesje is hij nog even ingedommeld maar echt vast hebben we niet meer geslapen. Ik sta op met 10 verse muggenbeten op 1 bil en word zot van de jeuk. Ik haat die beestjes zo hard! Ik neem een Zyrtec pilleke om te vermijden dat ik het vel helemaal van mijn billen krab.

Het regent nog steeds en in de verte horen we het weer donderen. we checken de weersverwachting en het ziet er voor de rest van de dag niet veel beter uit.

Spijtig want vandaag rijden we de ‘Tourist Drive 6’ rijden, The Lakes Way. Met continu zware regen hebben we weinig zin om te uit te stappen en wandelingen te maken naar de lookouts. We nemen toch een afslag richting Seal Rocks, en rijden naar een vuurtoren voor een 360° view. Maar dat bleek 20km omweg voor niets geweest te zijn want de vuurtoren was enkel te voet bereikbaar via een steil pad, wellicht ook te glad met al die regen van de voorbije dagen.

Speciaal voor zoonlief gaan we nog eens off-road (sorry Britz), gewoon omdat we dan 10km verderop een overzetboot kunnen nemen met de camper. We spotten nog wat wilde kangoeroes (gigantische exemplaren), nemen de overzet en rijden door tot Hawks Nest om te picknicken. De regen houdt ons niet tegen: spek met eitjes en toast, op de bbq, ah ja, want die vind je echt overal, zelfs op de meest afgelegen plaatsen.

Moest het mooi weer geweest zijn, dan zouden we nog naar Nelson Bay gereden zijn. Maar met dit weer heeft het geen zin. Anna Bay wordt onze eindhalte. Al een hele dag heb ik last van hoofdpijn en duizeligheid, een bijwerking van Zyrtec. Ik kruip de jongens hun bed in terwijl zij beneden met de papa klimmen op geïmproviseerde torens en kruipen door tunnels van kussens.

Het blijft de hele avond en nacht regenen. Hebben jullie negatieve vibes naar ons gestuurd ofzo?

1 Comment

  1. Kaat 9 jaar ago says:

    Fijn om nog eens een update te lezen! Wat jammer van het slechte weer… Hopelijk kom ik bij het verderlezen de zon terug tegen! X

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT