oktober 27, 2016 AUTHOR: admin CATEGORIES: USA Tags: , ,

Dag 25 – Joshua Tree – Anaheim (LA)

Wakker worden aan Jumbo Rocks. De zon die de rotsen rond ons mooi oranje doet kleuren. Terwijl de jongens nog wat snoozen (lees: met de ipad in bed leggen) klimmen Wenti en ik op de rotsen om wat te genieten van deze geweldige plek. Joshua Tree is dan vooral gekend voor zijn rare bomen, het is toch deze plek tussen de rotsen die we ons gaan herinneren. Het heeft echt iets buitenaards. Absoluut de leukste campspot tot nu toe.

Ons ontbijt bestaat vandaag uit cornflakes & granola . We zijn gisteren naar de winkel vergeten gaan en het brood is op. Geen erg.

TIP: Voor wie liever wat meer te weten komt over de geologie van Joshua Tree (en de beestjes, campspots, wandelingen, etc… Check dan zeker dit boek van James Kaiser: Joshua Tree National Park Guide.

De rest van de voormiddag gaan we nog wat gaan wandelen hier in Joshua Tree NP. Eerst doen we Keys View & daarna een wandeling aan Barker Dam, een met de hand gemaakte dam uit de tijd van de cowboys… Jammergenoeg nergens stoute beestjes tegengekomen.
Daarna is het tijd om door te rijden naar LA. (2,5u) In Palm Springs rijden we even van de autosnelweg om een Lunch stop in te lassen, alweer een diner die weggelopen is uit een of andere serie waar de diensters precies ‘door een haas gepoept zijn’ en bij hun ‘snel’ zijn, vergeten ‘vriendelijk’ te zijn. Minder fooi.. neh!

Nog 2uur rijden naar LA… En 2uur dat ik minder lang ga leven… Constant 5 lanes en altijd is er wel een op- of afrit. Ook nooit duidelijk of het rijvak waar je op rijdt er binnen 500m nog zal zijn of niet .. het veiligste is dan maar om te kiezen voor het middenste rijvak met als gevolg dat ze je zowel links als rechts voorbijviegen … 18wheelers of niet…

Stressmomentjes dus … zeker na de ZEN 2300miles die we tot nu toe hebben gereden.

But we survived LA traffic en komen aan in Anaheim RV park… De prijzen van de campings hebben hier meteen al Hollywood allures gekregen. Overpriced voor een lap beton met een picknicktafel, naast het geruis van de autostrade(s), ook al heeft het een zwembad.

Maar, we slapen naast Disneyland…. En dat is alvast het plan voor morgen. Een daguitstapje voor de jongens.

1 Comment

  1. Moeke,oma 8 jaar ago says:

    Supermooie lokatie,speciale rotsformatie en heel speciale bomen
    Have fun morgen met de boys in Disneyland hé.XXXX.L.Y.G

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT