december 30, 2014 AUTHOR: admin CATEGORIES: Blog, Uncategorised

Dag 48 – South-Durras – Narooma

Gust was veel te vroeg wakker, hij had zin om eens te skypen met meter katte en nonkel wouter. En die waren precies ook heel gelukkig om zijn snoet eens te zien 🙂

Vandaag trekken we naar Narooma, een uurtje rijden langs de Princess Highway die zoals alle highways hier door kleine dorpjes rijdt waar je ineens naar 50km/u moet afremmen. We komen aan om 11u, en zien meteen dat het hier goed is: hele leuke locatie, vlak aan het meer, er is een zwembad, een springkussen en er gigantisch grasperk voor onze camper. Alles is aanwezig voor een leuke namiddag. Tom duikt nog snel even het water in met Bent terwijl ik Gustje vergezel tijdens zijn middagdutje.

Maar al snel verdwijnt de zon achter de wolken, komt er veel wind opzetten en begint het licht te regenen, dju toch!
We trekken naar binnen in de camper en proberen ons daar wat bezig te houden. Gelukkig is de regenbui van korte duur en wanneer het in de late namiddag weer opklaart maken we een wandeling richting het beste visrestaurantje waar je ook kan afhalen. De kaart staat ons wel aan dus we reserveren een tafeltje voor morgen. We nemen nog wat inkvisringetjes mee om op de terugweg uit het vuistje te eten. De meeuwen zijn nooit ver weg om gevallen restjes op te peuzelen.

Gustje loopt weer niet in zijn haak dus ik stel voor eens Belgische kost te maken. Terwijl de patatjes opstaan zie ik de jongens ravotten en spelen met de bal. Stiekem neem ik wat foto’s en geniet ik ervan hen bezig te zien.


De brocollipurree die ik met veel liefde maakte voor de jongens werd enkel door de 2 oudsten gesmaakt. Gust moet het niet hebben, de sloeber. Hij wijst naar zijn bedje, teken dat hij wil gaan slapen. Met poes onder de arm valt hij als een blok in slaap. Bent mag nog een filmpje kijken, hij kiest voor de verandering voor planes 2…

1 Comment

  1. katte 9 jaar ago says:

    *duimpje* LIKE

    Dutske toch, die Gust. Hopelijk is hij snel weer in z’n element! Via deze weg stuur ik in ieder geval heel veel superdikke meter-katte-knuffels zijn kant op. Get well soon little mate!

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT