oktober 11, 2016 AUTHOR: admin CATEGORIES: Uncategorised

Dag 2 – San Francisco

5u en we zijn klaarwakker. Hello Jetlag. We wachten tot Dean en Mary wakker zijn en maken kennis. We krijgen meteen tips voor ontbijthuisjes in de buurt, voor een dagje SFO. Ze nodigen ons meteen ook uit om ’s avonds met zijn allen samen te eten. Supervriendelijke mensen.

dscf2055

Zij moeten gaan werken en wij gaan ontbijten in Lafayette. De jongens hun maag staat nog op belgische tijd en ze willen pizza! Gelukkig zijn eitjes ook ok.

Na de ochtendspits trekken we naar downtown SFO. Steile straten op en af rijden, wandelen in Chinatown, een ritje met de Cableway, een zeehond spotten aan de Haven,… Op het regenachtige weer en het vettige eten bij Joe’s Place na, was het een geslaagde kennismaking met de stad. Ongetwijfeld de moeite om een dagje extra te blijven maar we hebben meer zin om de stedelijke drukte achter ons te laten en onze Roadbear RV op te pikken en de natuur in te trekken.


’s Avonds zorgen Mary en Dean voor takeaway pizza (maar combineren die op datzelfde bord met watermeloen, peer en frambozen). Speciaal. Het wordt nog een gezellige avond: terwijl de jongens in de zetel voor de gigantische TV in slaap vallen blijven we nog een paar uur babbelen, het zijn super toffe, vriendelijke en slimme mensen die ook van reizen houden. Als aflsuitertje kraakt Dean nog een lekkere fles bourbon 😉

Message to Dean & Mary: Hey Guys, if you should be reading this we want you to know that your hospitality was WAY beyond anything we ever expected and we really enjoyed our stay with you guys. You both have a genuine kind heart. Thanks for the tips & everything you have done for us (and for making sure we have wine for 30 days). We hope we can return the favor someday! Hugz, Tom, Wendy & the boys.

Submit a comment

Archief

Recente reacties

LAYOUT