Ja de kinderen gaan mee
Krokodillen
september 27, 2014 AUTHOR: admin CATEGORIES: Plannen Tags:

Australia, here we come!

een mailtje van manlief in januari 2011

Subject: Ik wil…
Message: …naar Australië & Nieuw-Zeeland, een VW minibusje huren en rondrijden maanden aan een stuk met jou & kleintje erbij !

Mijn antwoord:

deal!

En sindsdien is dat gekke idee ergens in mijn achterhoofd blijven plakken “ooit..ooit…”
3,5 jaar later lag het plan weer op tafel, door omstandigheden op het werk leek het najaar van 2014 hét ideale moment om ons plan concreet te maken. 2 maanden hebben we nodig gehad om te wennen aan het plan en de knoop door te hakken. Veel gebabbeld met vrienden, familie, en collega’s… argumenten voor en tegen werden op tafel gegooid … Je vindt altijd wel redenen om het niet te doen, om het nog uit te stellen, ‘als we wat meer gespaard hebben’, ‘als de kinderen wat groter zijn’, als… als… als… Maar zo komt je nergens. We doen het gewoon. Nu. We hebben wat spaarcentjes, iedereen is gezond, de kindjes zijn nog niet schoolplichtig en we doen gewoon eens zot.

Van die mail uit 2011 houden we enkel Australië over, het VW busje is uitgegroeid tot volwaardige camper en dat kleintje dat toen nog ongeboren was is intussen grote broer.

11 weken avontuur, 77 dagen quality time met ons 4
Nu ja, 77 dagen, maak er maar 75 van. Want die 2 dagen vlucht gaan we wellicht heel snel willen vergeten en die zullen we jullie besparen. Alhoewel, misschien lezen jullie dat ook wel graag, zo wat stress en gedoe met 2 minimannies 22u onderweg 🙂

 

 

 

4 Comments

 1. Hallo Tom,

  Super van jullie plannen !

  Marieke en ik hebben een gelijkaardige trip gedaan enkele jaren geleden (ook Australië). Wij kunnen het alleen maar super hard aanraden ! Geniet ervan met volle teugen !
  Mochten jullie tips en/of adresjes willen, je hebt onze contactgegevens ;-).
  Groetjes en we kijken al uit naar de reisverslagen !

  P.S. : als je met de camper in de outback rijdt: ALTIJD tanken als je een tankstation tegenkomt, zelfs al is de tank nog meer dan de helft vol ;-).

  Marieke en Gert

 2. Anouck Meier 9 jaar ago says:

  Nog niet Down Under geweest, maar wel al rondgetrokken in Patagonië, ook nogal “remote” gebied 🙂 Onze tip is om niet alleen te stoppen bij elk tankstation, maar om daarbovenop een jerrycan aan boord te hebben. Wij hadden dat in elk geval kunnen gebruiken 😉

 3. Maribel 8 jaar ago says:

  Wij willen volgend jaar gaan met een 3,5 jarige en een baby (waarschijnlijk dan 10 maanden) ik ga dus heel je blog lezen!

  • Tom & Wenti 8 jaar ago says:

   doen! en geniet ervan!

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT