december 21, 2014 AUTHOR: admin CATEGORIES: Blog, Uncategorised

Dag 47 – South Durras & Bateman Bay

De coverfoto doet een stralende dag vermoeden. Eigenlijk was het dat niet! Na het ontbijt trokken we richting Batemans Bay om het marktje eens te bezoeken. Tot dan alles ok. Daarna gingen we naar Woolies inkopen doen en heeft Bent een klein criseke gekregen. Hij was echt stout, schreeuwde héél de winkel bij elkaar en wist van geen ophouden. We kregen verweten naar ons hoofd zoals “Jij bent een stoute mama/papa”…. We waren blij dat ze hier geen nederlands begrijpen…Een aanleiding was er niet echt en van ophouden wist hij ook niet meteen …. Voor de rest van de dag eigenlijk een beetje. Meter Sas vatte het mooi samen “je wil eigenlijk een zegel op zijn hoofd plakken en naar huis versturen”.

De kindjes zijn hier niet stout, verre van, maar het zou fijn zijn dat ze af en toe eens afspreken om samen een goeie dag te hebben ipv elk om toer.

’s Avonds (zodat wij even konden ontspannen) zijn we toch nog in alle rust een wandeling over het strand kunnen gaan maken. En de baby van de kangoeroe, die deed vandaag precies ook een beetje dwars….

2 Comments

  1. Kaat 9 jaar ago says:

    Zo cute, die baby kangoeroe ondersteboven in de buidel! Er zal iets in de lucht gehangen hebben….

  2. oma Mieke 9 jaar ago says:

    Wat een mooie foto van Gustje.En Bent kan goed smoeltjes trekken.

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT