december 19, 2014 AUTHOR: admin CATEGORIES: Australië, Blog

Dag 40 – Sydney

Zondag, Family Funday … een dagpas die je kan kopen voor 2,5$ waarmee je trein, metro, bus & boot kan nemen in Sydney. We blijken niet de enige te zijn die daar gebruik van maken. Wat is het DRUK! We nemen vanuit Circular Quay de ferry naar Manly, de ferry is trouwens de ideale manier Sydney harbour en de Skyline vanaf het water ook eens te zien.

Als je van de ferry stapt en de walkway met de vele winkels doorloopt kom je op het surfstrand. Er zijn veel surfers aan het showen en op het strand en het is over de koppen lopen. Als we dit al zien zijn we blij dat we Bondi beach niet doen. We kiezen er een restaurantje uit en hebben in tijden zo lekker niet meer gegeten, jammer dat we hier vanavond eens geen 4 gangen dinnerke kunnen komen doen met ons 2tjes.

Aan de andere kant van de baai is de zee rustiger, je kan er geen surfer in je nek krijgen en is er ook een shark-net. Bent staat weer te popelen, en ik ben chinese vrijwilliger om mee het koude water te trotseren. Na een uurtje op het strand doen we nog een wandeling langs de rotsen en dan is het alweer tijd om de de ferry terug naar huis te nemen. We genieten nog een laatste keer van het uitzicht op de baai. Eerlijk gezegd, tot nu toe is dit het enige aan Sydney dat ons echt kan bekoren. Missen we iets?




2 Comments

  1. oma Mieke 9 jaar ago says:

    Ik wil altijd eens komen babysitten hoor als jullie eens met z’n 2tjes willen gaan “viergangen”;-)

  2. Kaat 9 jaar ago says:

    Wat een prachtige foto van Wenti en de 2 mannetjes!

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT