januari 8, 2015 AUTHOR: admin CATEGORIES: Blog, Uncategorised

Dag 57 – Melbourne

31 december – nieuwjaarsavond

Vandaag staan we op met een leuke videoboodschap van metekindje Tille die haar nieuwjaarsbrief voorleest. 4jarigen die doen alsof ze echt kunnen lezen, altijd schattig.

We hebben nog steeds geen idee wat we vanavond gaan doen: stad ingaan of niet. Ook aan de receptie wordt het ons afgeraden, met een buggy op de tram proberen geraken tussen al dat volk, of met de camper tot aan een parking rijden en van daaruit te voet gaan…… er wordt een half miljoen mensen verwacht in de stad… hmm… twijfel twijfel.

We besluiten dan maar al wat dichter naar de stad te rijden met de camper, eens zien hoever we zouden geraken. Het blijkt toch wel al druk te zijn. We houden halt in een buitenwijk waar ze een paar leuke winkels en restaurantjes hebben. We lunchen bij een mexicaan, su-per-lekker, moesten we in Melbourne wonen, we zouden hier nog komen.

Gust hakt de knoop door voor vanavond: we gaan NIET naar de stad. Meneertje heeft een superlastige dag (paar nieuwe tandjes die doorkomen). We krijgen een tip om het vuurwerk te gaan bekijken vanop Coburg Hill, een paar straten van de camping, waar je zicht hebt op de skyline van Melbourne. Om 22u30 trekken we naar daar en kiezen we een plekje uit. Terwijl de zonen liggen te knorren lezen we in afwachting een boekje. Om 23u55 proberen we Bent wakker te maken voor het vuurwerk. Hij wou het zo graag zien, maar hij was met geen stokken wakker te krijgen. En dan om middernacht is het zover. Samen met nog een 50tal anderen staren we 10minuten lang naar de skyline. 10minuten lang lichtte de stad op, langs alle kanten. Ook al waren we niet in de stad, toch hebben we het gevoel het vuurwerk meegemaakt te hebben. Een mooie afsluiter van geweldig jaar. En o zo blij dat we de beslissing genomen hebben om deze trip te maken! Geen beter gevoel dan een vakantiegevoel om het nieuwe jaar in te zetten.

1 Comment

  1. Tante Sas 9 jaar ago says:

    Hebben jullie via Skype ook de nieuwjaarsbrief van Lissa gekregen ?

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT