december 20, 2014 AUTHOR: admin CATEGORIES: Blog, Uncategorised

Dag 44 – The Blue Mountains to Lake Lyell

Jeej, It’s my bday… crap 34 al…. Maar Wenti & de jongens maken me wakker met ballonnen en dat maakt veel goed. En verloren brood als ontbijt, good start! We rijden verder langs the Blue Mountains om nog wat te genieten van enkele mooie lookouts. Evans lookout in Blackheat is er daar ééntje van. Je kan er ook een Grand Canyon wandeling maken van 4-5uur maar daar durven we ons niet aan wagen. Aan Govetts Leap doen we de Halifax Heritage walking trail. Een rustige wandeling die Bent meedoet met zijn fietske, zijn fiets die trouwens op sterven na dood is… het roulement van zijn voorwiel is stuk, wobbely wobbely. Aan het eind van de wandeling krijgen we opnieuw een mooi zicht voorgeschoteld. Een duits (zo blijkt uit het accent) koppel spreekt ons aan … “ar you ze heppi femelie onz tour?” Ze hadden naast ons geparkeerd en onze “Happy family on tour” sticker opgemerkt. Zo geraak je dus ook aan de praat met de mensen 😉



We rijden verder landinwaarts richting Oberon, onderweg maken we gebruik van TripAdvisor om de beste pizzeria van de streek een bezoekje te brengen. En de ratings hebben niet gelogen. Een Australische jongen die alles alleen doet, hij kan zo een zaak starten in Italië. Het landschap is inmiddels ook weer totaal anders, je kan je een beetje in Toscane wanen.

Rond 15u rijden we de heuvels op rond Lake Lyell en we krijgen een magnifieke view te zien over het meer waar we halt houden voor vandaag. De kampplaats voor vandaag is er trouwens eentje die Wenti had gevonden in onze camps boek door een plekje te zoeken die wat meer van de highway lag. Het is een pareltje! We delen het meer met 1 ander koppel en that’s it.


Je mag zwemmen in het meer en dat moet je mij geen 2 keer zeggen, ook Bent wil mee. Het water is koud (understatement). Ik had weinig zin om met Bent vanop de kant stapje per stapje in het water te gaan dus we wandelen naar de steiger en duiken er langs daar in. Ook Bent! 🙂 En nog een keer, en nog een keer … tot we alletwee beginnen te bibberen van de kou! Snel afdrogen en warme kleren aan.

De BBQ’s staan hier op een leuk plaatsje aan het water en daar maken we ’s avonds gretig gebruik van. Wraps met gegrilde kip en ‘groene saus’.

De avond valt, we geven de flesjes op de steiger aan het meer, er komt een paarse gloed over de vallei, de sterren staan aan de heldere hemel en als ik naar de douches wandel kom ik oog in oog te staan met 2 grote springbeesten. Een meer afhuren, kangoeroes bestellen, Wenti heeft dat toch goed geregeld voor mijn verjaardag!



3 Comments

  1. oma Mieke 9 jaar ago says:

    wauw,echt heel mooi daar,een verjaardag om nooit te vergeten,spijtig dat de “birthmom”er nie bij is,’t zou mij daar ook “bevallen”snaptem?;-)maar de foto’s hebben mij ook plezier gedaan.enjoy

  2. Annick Van De Wiele 9 jaar ago says:

    Happy birthday mate! I hope you and your pretty family enjoyed the beautifull day you spent there at the lake!!! Stikjaloers worden we hier bij het zien van alle prachtige foto’s die jullie met ons willen delen. Jullie zien er oprecht gelukkig uit!!!! Genieten is de boodschap maar dat doen jullie en dat zie je. We hebben hier ook een beetje den daver op het lijf gehad, maar bij het berichtje van oma Mieke dat alles ok was met jullie hebben we een keer diep gezucht van opluchting! Vooral verder doen en veel foto’s laten zien… Dan worden we nog jaloerser! 😉
    Groetjes van de Depuydtjes!

  3. katte 9 jaar ago says:

    Hihi! Id iz najz tzoe ried tze storriez ebout ze eppy femely onz tour!
    Ik kijk altijd uit naar de volgende prachtige foto’s, leuke verhalen & grappige quotes!
    liefs!

Comments are closed.

Archief

Recente reacties

LAYOUT